Prijzen inclusief BTW

Haardglas reiniger

4/5 (3 beoordeling(en)) Geef een beoordeling
5,95
excl. btw: 4,92
Op voorraad
Artikel:
606428
Merk:
Metalino

  • Gratis verzending boven €40

Niet alleen gas- en houtkachels maar ook de glasruit heeft elk jaar of nog vaker een schoonmaak beurt nodig. Na een tijdje branden komt er een witte waas op de ruit. Hoe eerder u die weghaalt, hoe schoner de ruit op de lange termijn blijft. Wacht u te lang met het verwijderen van deze waas, dan zal deze inbranden in het glas en is het niet meer te verwijderen. Het beste middel voor het schoonmaken is staalwol (zonder zeep) hiermee ziet u direct resultaat en u hoeft niet bang te zijn voor krassen. Het glas is hier tegen bestand.

METALINO Haardglasreiniger. De eerste droge reiniger voor elk haardglas! De glazen ruiten van een haardkachel worden weer helder. Snel de kachelruit schoonmaken zonder chemische middelen, zonder water en zonder moeite. Gewoon de binnenkant van de haarddeur afwrijven en klaar! Vaak te gebruiken, duizenden keren bewezen. Met deze haardglasreiniger verkrijgt u absoluut krasvrij een kristalhelder resultaat.

Aanbevolen door schoorsteenvegers en kachelverkopers.

SNEL - U hoeft alleen maar met de droge Haard-Glas-Reiniger over het glas te wrijven. Het elastische oppervlak verwijdert zelfs moeiteloos vastzittend roet en vuil.
GEEN KRASSEN - De Haard-Glas-Reiniger is gegarandeerd veilig voor alle glasoppervlakken van uw haard.
HERBRUIKBAAR - Was de Haard-Glas-Reiniger niet uit. Klop het roet er eenvoudig af en hij is weer klaar voor gebruik.

Inhoud: 2 schoonmaaksponsen 6 x 10 cm

Slechts €3.50 verzendkosten bij 1 verpakking van 2 stuks

Technische specificaties
Inhoud 2 stuks

Metalino haardglasreiniger voor de houtkachel

Geef een beoordeling