Prijzen inclusief BTW

Staalwol

METALINO staalwol wordt van speciaal, bijzonder hoogwaardig staaldraad gefabriceerd. Deze staalwol bestaat uit rein materiaal, is uitermate scheurvast en extreem elastisch. Staalwol kan worden gebruikt voor het reinigen, egaliseren en polijsten van diverse hout- metaal- steen- en glasoppervlakken.

Staalwol wordt gemaakt in de volgende fijnheid (van fijn naar grof): 00000, 0000, 000, 00, 0, 1, 2, 3 en 4.

Staalwol toepassingen

Staalwol wordt al meer dan 100 jaar gebruikt in het dagelijks leven van vele mensen. Staalwol biedt een breed scala aan toepassingen op het gebied van schoonmaken en hygiëne. De unieke eigenschappen van staalwol maken het een onmisbare tool voor het schuren, polijsten en reinigen van gecorrodeerd metaal en vele soorten vloeren, waaronder hout, marmer en graniet.
Met behulp van staalwol kun je ook aluminium, koper en RVS polijsten. Bij het polijsten ook slijppasta gebruiken.

Om vuur te maken

Fijn staalwol kan samen met een batterij gebruikt worden om vuur te maken. Door de stroom van een batterij door fijn staalwol te laten gaan, kan dat gaan gloeien of zelfs vlam vatten.

Om te poetsen en schoonmaken

Staalwol schuursponzen zijn het ultieme schuurproduct voor potten, pannen, institutionele keukens en andere zware schoonmaakwerkzaamheden.

Om mee te polijsten

Andere toepassingen zijn polijst- en afwerkingsproducten voor het maken van sieraden, beeldhouwwerken en decoratieve voorwerpen, marmer en steen polijsten, alle soorten restauratieprojecten en polijsten van metaal en glasoppervlakken.

Staalwol kopen

Wij leveren alle soorten staalwol in koker, op rol en als maatwerk. Neem contact op met EKKSOL of vraag een offerte aan.